Hello everyone!

Sa discutam putin pe baza sloganului “be your own kind of beautiful”. Toate incercam sa gasim look-ul, stilul sau tinuta fara cusur, sa aratam ca niste zeite daca se poate si la 8 dimineata. Asa ca pornim hotarate prin mall-uri, magazine, suprasolicitam site-urile de haine si urmarim cate 10 tutoriale de make-up pe zi, incercand sa aratam ca fetele “perfecte” prezentate peste tot. Eu sunt de parere ca nimic din ce functioneaza pe cineva, nu va functiona la fel pe o alta persoana.

Gesturile, comportamentul, vocabularul , conteaza intr-o proportie nebanuit de mare in look-ul unei fete, asa ca degeaba ai copiat la indigo “the little black dress” purtata de Angelina Jolie daca ai o atitudine sau o postura nepotrivita.

Traim intr-o lume bazata pe puterea exemplului, suntem bombardati cu informatii de peste tot si tot ce putem face este sa filtram cat mai bine orice inainte de a lua o decizie. Ce va pot sugera este sa va inspirati cat de mult puteti, sa cititi, sa experimentati, dar sa adaptati la nevoile voastre!! Nu trebuie sa faceti ceva doar pentru ca este la moda si sa aratati ca de la circ. Lucrati la postura corpului, la gesturi, la detalii. If you are going to do it, do it with style!

Intotdeauna am fost o sustinatoare a zicalei lui Leonardo da Vinci care spune astfel: “Simplicity is the ultimate sophistication”, nu va pierdeti in exagerari inutile doar pentru a epata! Asta nu este tot una cu a iesi din banal, cu a aduce un aport personal tinutelor, dar la asta trebuie lucrat abia cand ai gasit echilibrul si stilul vestimentar care ti se potrivesc. Pastrati-va naturaletea printre atatea persoane “nenaturale”, sa zicem asa. E atat de simplu sa arati bine!

Look down!

⬇⬇⬇⬇⬇

86f9d3affc26aca3b4963930d11c6894

chic-outfitsweet-kimono-chic-outfit-ideas-30bc1cdc0c5ec00d32310e03684e33a15d

Advertisements